Funderar Du På Att Ta Självmord - Gör Det Inte!! Dessa Tankar Är Inte Från O..
Search:

Funderar Du På Att Ta Självmord? Gör Det Inte!! Dessa Tankar Är Inte Från Ovan! Sök Få Reda På Att Du Är En Själ - Jesus Kristus Räddar Din Själ Om Du Lever För Honom Istället För Dig Själv!

 

Hej.

 

Jesus Kristus är Guds Son! Det är väldigt goda nyheter! Vi behöver ta vara på denna väldigt goda nyhet! Om vi vet vad det här livet verkligen handlar om så kommer vi inte ens att vilja närma oss tanken viskad i våra öron att avsluta våra liv plötsligt eller över en längre period av vad vi har kvar att leva. Det plöstsliga självmordet är något som skapar mycket sorg för andra men även ta slut på vår möjlighet att närma oss Gud tillräckligt för att upptäcka att han vill rädda oss från att dö i våra synder som skilljer oss från honom som har skapat oss.

 

Vi söker få dig att fundera på vad ditt liv handlar om så att du inte ens snuddar tankar om självmord. Vi har alla ett ansvar för våra egna liv men även varandras. Detta att vi inte söker Gud för att verkligen hitta honom eller rakt av förnekar honom och kallar det att vi inte kan veta att han finns eller att vi inte kan tro på honom är bara skräp från allt utom ovan. Vi är våra värsta fiender men samtidigt väldigt sponsrade av den Onde.

 

Kontakta via

JesusKristus.org

för att veta mer!